Genieten van de gastvrijheid in Cortijo las Monjas
Tijdens mijn zoekwerk naar een huis in Andalusië verbleef ik steeds in Cortijo de las Monjas. Almundena Martin is eigenaresse en uitbaatster van dit appartementencomplex. Door haar voel je je meteen thuis wanneer je hier verblijft. Almundena spreekt zeer vlot Engels en heeft mij persoonlijk veel geholpen bij het doorgronden van de moeilijke Spaanse wetgeving en het bijbehorende papierwerk. 

Een kleine parel in Andalusië
Het appartementencomplex Cortijo las Monjas bevindt zich in het zuiden van Spanje, 55 kilometer ten noorden van Malaga. Vanuit België  is het gemakkelijk te bereiken door te vliegen naar Malaga en vervolgens met een huurauto verder te gaan. De voormalige boerderij bevat zes appartementen die allen zeer comfortabel en gezellig zijn uitgerust, geheel volgens de sfeer van Andalusië. Bij het appartementencomplex vindt u een ruim zwembad met ligbedden en parasols. Ook in de tuin van Cortijo las Monjas is het heerlijk toeven en kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de bergen en de landerijen. U wordt ontvangen in de receptie door de zeer gastvrije eigenaren die ervoor zullen zorgen dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt.

Kleinschalig, knus en sfeervol
Als u gaat overnachten Cortijo las Monjas heeft u de keuze uit zes tweekamerappartementen die allen op hun eigen wijze zijn ingericht. Afhankelijk van de ligging van het appartement heeft u of een balkon of een terras. Alle appartementen zijn voorzien van wifi. Verder heeft het appartementencomplex een ruimte van ongeveer zeventig vierkante meter voor feesten, yogales en andere bijeenkomsten. Almudena neemt voldoende tijd om de gasten uitleg te geven wat er in de buurt te zien en te beleven valt. 

Middenin de bergen en dichtbij het strand 
Overnachten Cortijo las Monjas is heerlijk, maar ook de omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten (wel op een mountainbike). Ook voor de paardenliefhebber zijn hier leuke routes uitgezet. De eigenaar weet veel van de omgeving en is graag bereid om u er zoveel mogelijk over te vertellen. In het nabijgelegen dorpje Periana kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en heerlijk eten in een van de pittoreske restaurantjes. Ook een bezoekje waard zijn de geneeskrachtige bronnen die overal in de buurt liggen. En wilt u eens keer niet in het zwembad zwemmen? Ga dan naar het, tien kilometer verderop gelegen, meer La Vinuela. De steden Malaga en Granada lenen zich trouwens uitstekend voor een dagtocht, evenals de stranden van de Middellandse Zee.

Cortijo las Monjas 
Wil je genieten van het mooie Andalusië en verblijven op een geweldige locatie? Kies dan voor een verblijf in Cortijo las Monjas. Cortijo las Monjas is een heerlijke plek om een rustige en ontspannen vakantie door te brengen. Geniet van het prachtige uitzicht op de bergen, de landerijen met de olijfbomen en natuurlijk de gastvrijheid van de eigenaren

 
CONTACT

Adres: Noordstraat 7 
8000 Brugge 

Tel: +32 479 90 90 39

Email:  info@perla-verde.be

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com