Een Spaanse droom wordt waarheid
Na een aantal bezoeken aan de provincie Málaga besloot ik dat het de ideale plek was om te investeren in immobiliën en een bouwgrond. Niet alleen is er het heerlijke zuiderse klimaat, maar ik voelde me er ook thuis bij de lokale bevolking. Met de begeleiding van Nacho Martin, zaakvoerder van Escanda, ging ik er op zoek naar de aankoop van mijn dromen. Uiteindelijk viel mijn oog op een boerderij of cortijo in Banos de Vilo en een stuk grond in Riogordo, twee idyllische dorpjes in de streek Axarquía. Die aankoop bleek echter nog maar het begin te zijn van mijn avontuur in Andalucia.

Een Belgische vertegenwoordiger voor een nog betere service
Zonder de professionele hulp van Escanda, gespecialiseerd in bouw, immobiliën en renovatie in Andalucia, was mijn zoektocht ongetwijfeld heel wat moeilijker geweest. Ook zij bleken echter onder de indruk van mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme en Nacho vroeg me om zijn bedrijf Escanda te vertegenwoordigen in België. Daarmee breidde Escanda zijn diensten verder uit naar het buitenland naast hun reeds bestaande kantoor in Göteborg (Zweden), zodat nog meer mensen hun droom om een huis te kopen in Andalucia kunnen waarmaken.

Wat ik voor u kan betekenen
Met meer dan 35 jaar ervaring staat Escanda aan de top van bouw, renovatie en immobiliën in Andalucia. Ik bekijk samen met u wat uw noden en verwachtingen zijn, want met onder andere landhuizen, dorpshuizen, B&Bs, finca's, villa's en luxe appartementen in het kustgebied en bouwgronden heeft Escanda heel wat te bieden. Daarnaast geef ik u ook de nodige administratieve begeleiding bij uw aankoop, om zorgeloos uw persoonlijke Spaanse droom waar te maken. Neem alvast een kijkje op de website, of neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 
CONTACT

Adres: Noordstraat 7 
8000 Brugge 

Tel: +32 479 90 90 39

Email:  info@perla-verde.be

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com